ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ - ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟ - Ε

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟ - ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

Διεύθυνση - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Διεύθυνση: ΚΑΒΕΤΣΟΥ 8 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ Τ.Κ. - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Τ.Κ.: 81100
Περιοχή - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Περιοχή: Μυτιλήνη Κατηγορία - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Κατηγορία: ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
Τηλέφωνο - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Τηλέφωνο: 6938064279 Fax - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Fax: -
Κινητό - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Κινητό: - E-mail - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ E-mail: geokatsaros@yahoo.com
Υπεύθυνος - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Υπεύθυνος: ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Ιστοσελίδα:
O Γιώργος Κατσαρός γεννήθηκε το 1974 στην Θεσσαλονίκη. Ζει και εργάζεται στην Μυτιλήνη Λέσβου, σε ένα εργαστήριο που ξεκίνησε να υπάρχει πριν 9 χρόνια, κάνοντας ειδικές κατασκευές, διακοσμήσεις μαγαζιών και πολλά άλλα. Έχοντας σπουδάσει μηχανολόγος, έβλεπε πάντα τους μεταλλικούς όγκους και κάπως αλλιώς, εκτός από αυτο που η χρήση τους πρόσταζε να δούμε. Από τότε λοιπόν άρχισε μια μανία για σκουπιδοτέχνη (trash art), η οποία κρατάει ως σήμερα. Το μύνημα ότι "τίποτα δεν είναι άχρηστο&quo...
Επισκέπτες: 17617

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟ - ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟ - ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

O Γιώργος Κατσαρός γεννήθηκε το 1974 στην Θεσσαλονίκη. Ζει και εργάζεται στην Μυτιλήνη Λέσβου, σε ένα εργαστήριο που ξεκίνησε να υπάρχει πριν 9 χρόνια, κάνοντας ειδικές κατασκευές, διακοσμήσεις μαγαζιών και πολλά άλλα.
Έχοντας σπουδάσει μηχανολόγος, έβλεπε πάντα τους μεταλλικούς όγκους και κάπως αλλιώς, εκτός από αυτο που η χρήση τους πρόσταζε να δούμε. Από τότε λοιπόν άρχισε μια μανία για σκουπιδοτέχνη (trash art), η οποία κρατάει ως σήμερα. Το μύνημα ότι "τίποτα δεν είναι άχρηστο" έγινε σκοπός ύπαρξης με επιδίωξη την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση άχρηστών υλικών.

Αυτήν την στιγμή διατηρεί το ίδιο αυτό εργαστήριο δουλεύοντας πια εκεί πηλό, γυαλί και μέταλλο. Στον ιδιο χώρο, πειραματίζεται σε διάφορες τεχνικές και τεχνολογίες. Δημιουργεί χυτά αντικείμενα που έχει σχεδιάσει ο ίδιος. Τελευταία δουλεύει το γυαλί μέσω φούρνου σε συνδυασμό με μέταλο.

Συμμετείχε σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις, όπως το Trash Art-Μαραθώνιος δημιουργίας και Ανακύκλωσης-Γκάζι Δήμου Αθηναίων (1998-99-2000), σε εκθέσεις του Δήμου Μυτιλήνης, και σε κάθε έκθεση του Πολιτιστικού Σωματείου "Εικαστική Παρέμβαση" όπου και εκτελούσε καθήκοντα προέδρου για δύο χρόνια. Έχει πραγματοποιήσει επίσης ατομικές εκθέσεις, στη Φωτογραφική Εταιρεία (αίθουσα Μυτιλήνης) και στην Αθήνα στον εκθεσιακό χώρο του περιοδικού " Βαβελ ".

Ο Γιώργος Κατσαρός έχει συνεργαστεί επίσης με το Εθνικό Θέατρο, το Υπουργείο Αιγαίου, το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το περιοδικό "Γαλέρα", σε εικαστικά και πολιτισμικά γεγονότα. Έλαβε το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό "Micropolis" στην κατηγορία video animation/Μυθοπλασία.

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟ - ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

CAPTCHA Image [ Άλλη φωτογραφία ]